Canfali Marina Alta

Ondara presenta el premi de composició del XXV Festacarrer amb un recital de dolçaina i piano

Ondara presenta el premi de composició del XXV Festacarrer amb un recital de dolçaina i piano
  15/01/2020

 

La Regidoria de Cultura d’Ondara ha emmarcat en l’agenda cultural de gener la presentació del IV Premi de Composició per a dolçaina i piano Festacarrer2020.

L’acte, celebrat a la Casa de Cultura, ha estat a càrrec de Josep Alemany a la dolçaina i David González al piano, els quals van interpretar peces composades per aquest dos instruments com Les noses del manyà de José Rafael Pascual Vilaplana; Mariona de Begoña González; Amor a mort d'Enric Montsant; i Valencianies de David Posteguillo. Aquest últim es el que va esdevindré guanyador del premi de l’edició del certamen 2019.

Des de l'organització s'ha aprofitat per a agrair als participants la seua presència, destacant que es va tractar d'un públic molt variat, i que aquest premi de composició cada vegada compta amb més participació;

Pel que a fa a la present edició l’organització ha determinat que les obres guanyadores es presenten en la 25a edició del Festacarrer 2020, que se celebrarà a principis del mes de juny. Edició que, com a principal novetat, te previst atorgar per primera vegada el premi del públic dotat amb 500 euros i concedit per la Federació Valenciana de Dolçainers i Tabaleters, a través de votacions in situ en la mateixa presentació.

Cercar notícies
Agenda