Ondara recupera els Campus de d’estiu de bàsquet i futbol del 27 de juny a l’1 de juliol

Ondara recupera los Campus de verano de baloncesto y fútbol del 27 de junio al 1 de julio
  17/05/2022

Els Campus d’estiu de futbol i bàsquet d’Ondara tornen a la palestra després de dos anys de restriccions sanitàries que han impedit la seua celebració. L’activitat, prevista des del 27 de juny a l’1 de juliol, està organitzada per la Regidoria d’Esports, junt amb el Club de Bàsquet d’Ondara i la U.D Ondarense.

La presentació ha comptat amb la participació de la responsable de l’àrea d’Esports,  Mar Chesa; el president del Club de Bàsquet, Lluís Fornés; el president de la U.D Ondarense, Joan Noguera; i Sergi Garcia i Paco Ginestar com a tècnics de les respectives disciplines.

Chesa ha expressat la seua satisfacció perquè després de tres anys, es puguen tornar a celebrar aquest estiu a Ondara aquestes iniciatives esportives, formatives i d'oci per als xiquets, xiquetes s i adolescents d'Ondara, que tant èxit han tingut en anteriors edicions.

 

INSCRIPCIONS OBERTES

 

        Pel que fa al campus de bàsquet, que arriba a la setena edició té previs desenvolupar-se a les instal·lacions del pavelló municipal, amb la intenció de donar-li  continuïtat com a projecte sòlid municipal. Projecte que, segons han especificat, es planteja a les famílies com una oportunitat de que els seus fills realitzen un tipus d’oci diferent al que habitualment estan acostumats. A banda han detallat que el campus 2022 abasta les categories pre-benjamí, benjamí, aleví, infantil i cadet per a que puguen adquirir nous coneixements i consolidar aquells que ja coneixien, amb un treball més personalitzat que els permeta en poc temps aconseguir una millora. Tot això amb una dinàmica de  competicions, concursos, xarrades formatives o  jocs recreatius a càrrec de grans professionals i personal qualificats dins del món de la cistella per complementar el treball diari del qual es caracteritzarà aquest campus, sumat a l'aplicació de les noves tecnologies per a analitzar els gestos tècnics i tàctics de cada jugadora i jugador.

Aquest campus de bàsquet que obert les inscripcions fins el 3 de juny al formulari https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSflL99W6zYmiJhuSj7t_y85y5I09Go_V5J8k016D8RBqmLbdQ/viewform on se requereix el pagament de 190 euros per xiquet. Preu que que es redueix en 10 euros en cas de tres companys d’esport i en 20 pels membres d’escoles esportives o empadronats en Ondara

        Quan al campus de futbol, previst per a desenvolupar-se en  el poliesportiu Vicente Zaragoza, els interessats en inscriure’s tenen al seu abast  fins el 6 de juny la https://forms.gle/H6WwcJ9C4ZsdpTka6 on es pot formalitzar el pagament de 100 euros en el cas de germans, en el cas d’0haver inscrit al primer d’aquesta i 125 pels membres de les escoles esportives o empadronats.

 

 

<<< Tornar a la portada