Ontinyent acull el fòrum “Arrels”, de Premsa Comarcal Valenciana 

  • Ontinyent acoge el foro “Arrels”, de Premsa Comarcal Valenciana
  • Ontinyent acoge el foro “Arrels”, de Premsa Comarcal Valenciana
  20/11/2023

 

La jornada tindrà lloc este dimecres en el Centre Cultural Caixa Ontinyent i serà clausurada pel president de la Generalitat, Carlos Mazón

 

Mostrar a la societat la importància del teixit empresarial valencià i la seua implicació en el territori. Eixe és l'objectiu de la jornada que tindrà lloc este dimecres, 22 de novembre, organitzada per l'Associació de la Premsa Comarcal Valenciana, que agrupa les capçaleres comarcals en paper i de pagament de la Comunitat Valenciana, en colaboración amb la Generalitat Valenciana. La segona edició del fòrum "Arrels. Fòrum Empreses compromeses amb el territori" tindrà lloc en el Centre Cultural Caixa Ontinyent i compta amb el patrocini de Caixa Ontinyent, Aiju, Aitex, Fundación Campus Ontinyent i el Campus d'Alcoi de la UPV.

Com en la primera edició, celebrada a Dénia, es tracta d'una jornada en la qual el protagonisme el tindran entitats i empreses que destaquen per la seua aposta per la innovación en diferents ámbitos empresarials i económicos. 

Després de la recepción i benvinguda, está previst que a les 10.45  hores comence el fòrum, amb la intervención del president de Caixa Ontinyent, José Pla; la primera tinenta d'alcalde de l'Ajuntament d'Ontinyent i vicepresidenta de la Diputación de València, Natalia Enguix; el secretari autonómico d'Indústria, Comerç i Energía, Felipe Carrasco; i el president de Premsa Comarcal Valenciana, Santiago Sanchis. 

A continuació, tindrá lloc la primera taula redona, moderada per Xavi Bosch (director del seu- heca.com i Estil), i que comptará amb la presència de Pau Bernabeu, (director del Campus d'Alcoi UPV), José Cantó (director del Campus Ontinyent UV), Vicente Blanes (director d'AITEX), Manuel Aragonés (director d'AIJU) i un representant del grup de Generació Espontània del Campus Alcoi.

Empreses innovadores 

Com introducción a la segona taula, un vídeo presentará a les empreses protagonistes d'esta segona jornada del fòrum Arrels, que són Creavalo, Fresdental Grup 3D Solutions i AIUDO. La taula estará moderada per Luis Peidro, director de El Nostre, i comptará amb la presència del CEO de Creavalo, Joan Gisbert; el gerent de Fresdental Grup 3D Solutions, Francisco Pérez, i el CEO d'AIUDO, Daniel Eivissa. 

La clausura, a partir de les 13 h. comptarà amb el president de la Generalitat, Carlos Mazón, qui estarà acompanyat per Jorge Rodríguez, alcalde d'Ontinyent, i del president de Caixa Ontinyent, José Pla.

 

 

<<< Tornar a la portada