Onze trofeus autonòmics dels JECV per a l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara

Onze trofeus autonòmics dels JECV per a l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara
  25/09/2023

L'Escola Municipal de Pilota d'Ondara ha arreplegat onze trofeus autonòmics en la celebració del XXXII Dia de la Pilota Valenciana, que va comptar amb el lliurament, en L’Alqueria del Bàsket de València, dels trofeus als millors equips de les fases finals Autonòmiques dels XLI Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana.

        En concret, els integrants de l’escola ondarenca, dirigida per Juanma Garrido i amb Arnau Oliver i Raúl Blasco com a entrenadors, ha aconseguit quatre bronzes en one wall parelles, escala i corda, raspall i llargues en categoría benjamí; una plata en llargues i tres bronzes en cadet; i una plata en one wall parelles i bronze en raspall i llargues.

        La comitiva ondarenca ha estat acompanyada del regidor d’Esports, Lluís Fornés, en el desplaçament a Valéncia en l’autobús que ha posat a la seua disposició el departament. Fornés ha expressat el seu orgull perquè l'escola ondarenca hagi recollit tants èxits esportius. en el curs 22/23 i ha animat els integrants de l’Escola per a continuar en la mateixa línea en la nova temporada que ja ha donat inici sota la coordinació de Garrido i amb Blasco com a entrenador.

 

<<< Tornar a la portada