Orba-Benitatxell: la revenja se serveix en Copa

Orba-Benitatxell: la revancha se sirve en Copa
  16/11/2021

Encara no han passat cinc mesos des que Orba i Benitatxell es van jugar l'ascens a Primera Regional en una memorable matinal de futbol en La Marjal. Llavors van empatar a una miqueta, però la glòria es va decantar del costat del Benitatxell, que va aconseguir el premi de l'ascens. La creu de la desolació es va quedar a casa.

Ara la Nostra Copa, eixe gran invent que ha posat en marxa aquesta temporada la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana, torna a enfrontar a aquests dos conjunts aquest dimecres 17 d'octubre a les 21 hores, en el mateix santuari orber de futbol.

Les circumstàncies són diferents, amb un Orba que segueix a dalt en Segona Regional, i un Benitatxell que es defensa com a gat panxa a dalt en la zona baixa de la Primera Regional. Però la revenja està servida en forma de Copa.

Al vencedor de l'eliminatòria li esperen els equips de la Regional Preferent que ja entren en joc en la següent ronda, més el Verger, que es va classificar la setmana passada amb el seu triomf davant l'Oliva per 1-0.

<<< Tornar a la portada