París Pedrera denuncia la falta de suport de la Junta Local Fallera després de la paralització de la plantà 

  • París Pedrera denuncia la falta de apoyo de la Junta Local Fallera tras la paralización de la plantà 
  • París Pedrera denuncia la falta de apoyo de la Junta Local Fallera tras la paralización de la plantà 
  24/03/2023

 

“No entenem per què el màxim òrgan de les festes no s'ha dignat a preguntar-nos ni a interessar-se per si necessitàvem alguna cosa” 

 

La comissió de París Pedrera ha denunciat en un comunicat el silenci per part de la Junta Local Fallera (JLF) després de l'incident ocorregut durant la plantà, quan agents de la Policia Local de Dénia van parar els treballs després de rebre la trucada d'un veí queixant-se dels sorolls. En aquests dies, París Pedrera ha rebut nombroses mostres de suport, però cap de la JLF.

En el comunicat, la comissió afirma que “no som capaces d'entendre és per què el màxim òrgan de representació de les festes de les falles a Dénia, com és la Junta Local Fallera, no s'ha dignat en tot aquest temps a preguntar-nos ni a interessar-se per si estàvem bé, si necessitàvem alguna cosa o fins i tot no s'ha

personat en el lloc per a veure la situació o mediar davant aquest problema”.

París Pedrera assenyala que la paralització de la planta, malgrat que la falla tenia permís, va produir “un greu perjudici a aquesta comissió fallera, cosa insòlita en els 45 anys que porta plantant la falla”. Segons explica, “davant la falta de preocupació per part de la Junta Local Fallera, vam ser nosaltres els que vam haver de sol·licitar la realització d'una assemblea extraordinària, per a sol·licitar un canvi en el torn de visita del jurat a les falles, ja que havíem de ser la primera falla a visitar”. Els fallers de París Pedrera asseguren que, davant aquesta sol·licitud, la junta “no va proposar nada” sinó que va deixar en mans de les falles d'especial la decisió- L'única falla de Baix la Mar la que ens va cedir la seua posició.

Assenyalen a més que “amb el suport de l'Ajuntament de Dénia , aconseguim acabar la plantá de la falla el dia 17 de març a les 8.15 h del matí”.

París Pedrera sosté que “hem estat solos enfront de l'Ajuntament i afortunadament gràcies a l'alcalde Sr. Vicent Grimalt, i als regidors Oscar Mengual i Javier Scotto, que es van personar en la nostra demarcació fallera per a interessar-se per la nostra situació i prestar-nos el seu suport. També comptem amb la presència de membres de la Policia Local que ens van transmetre el seu malestar per l'actuació dels seus companys”. 

 

 

<<< Tornar a la portada