Participació Ciutadana dinamitza els espais urbans d’Els Poblets amb bancs reivindicatius de valors de gènere

Participación Ciudadana dinamiza los espacios urbanos de Els Poblets con bancos reivindicativos de valores de género
  21/03/2022

Una subvenció del Pacte d'Estat contra la Violència de Gènere ha permès a l'Ajuntament dels Poblets instal·lar bancs que reivindiquin els valors de gènere en societat al llarg de diferents emplaçaments del nucli urbà.

L'alcaldessa i responsable de l'àrea de Participació Ciutadana, Carolina Vives, ha emmarcat l'actuació dins dels paràmetres de la humanització dels espais urbans del programa de govern durant aquesta legislatura. En concret, l'actuació s'ha iniciat amb la col·locació d'una sèrie de bancs al·lusius a la igualtat del col·lectiu LGTBI al carrer Mira-rosa, un altre de color afrodita a la carretera de les Marines per reivindicar la lluita contra la violència de gènere, i dos al·lusius més a l'amistat a la cantonada de l'església del Salvador i la cèntrica avinguda del Mestre Vicent.

La iniciativa, que ha inclòs la col·locació de miniatures al·lusives als parcs infantils de Miraflor i de l'Ajuntament, preveu ser completada després de la remodelació de l'accés a l'actual col·legi entre l'avinguda del Mestre Vicent i el carrer Joan Martorell i la reforma de la zona enjardinada que ornamenta la façana de la Casa de Cultura.

L'ajuda, segons Vives, ha permès, a més, l'organització de diferents tallers d'inclusió social i integració amb el foment de l'intercanvi, les relacions i l'anàlisi que la convivència exclou xacres com ara la violència o la indiferència marginal.

"Si pretenem ser una societat moderna hem d'aprendre a comportar-nos d'acord amb aquests valors per ser capaços de transmetre'ls a les generacions emergents, i això comporta que des de l'Ajuntament es duguin a terme polítiques en aquest sentit com a administració més propera al ciutadà", ha apuntat

<<< Tornar a la portada