Pedreguer escomet les millores al polígon industrial Les Galgues amb subvenció de l’IVACE

Pedreguer acomete las mejoras en el polígono industrial Les Galgues con subvención del IVACE
  14/01/2022

L’Ajuntament de Pedreguer ha dut a cap les actuacions projectades dins de la subvenció de l'IVACE (Institut Valencià de Competitivitat Empresarial) per a la millora, modernització i dotació d'infraestructures i serveis 2021 en el Polígon Les Galgues. Les nombroses obres han repercutit amb la millora de la seua connectivitat, senyalítica, i enllumenat, entre altres coses.
    En primer lloc s’ha procedit al canvi de l’enllumenat públic per a incrementar l’eficiència energètica i el rendiment lumínic en el sector que encara quedava sense canviar, substituint les lluminàries antigues per nous fanals amb tecnologia LED. També s’ha procedit a l’explanació i reparació del ferm en un tram de l’Avinguda de les Indústries, la qual cosa facilitarà l'accessibilitat a l'equipament esportiu. S'ha inclòs també la reparació de les voreres deteriorades. Amb aquesta reparació s'ha permès la creació de zones d'aparcament i el disseny de passos de persones amb mobilitat reduïda. Les obres s’han complementat amb la substitució de la barana de seguretat de protecció de la llera del barranc.
    Al mateix temps hi ha hagut una millora de la senyalització horitzontal i vertical, i a més del sanejament separatiu de les aigües pluvials, reparant el col·lector del carrer en què s'efectua la separació estructural de la base, concretament a l'Av. de les Indústries.
    La inversió realitzada ha sigut de 200.000 euros, dels quals l'IVACE n’ha aportat 165.340 euros, havent finançat l’Ajuntament de Pedreguer la resta, 34.660 euros. 

<<< Tornar a la portada