Pedreguer aprova per unanimitat la Relació de Llocs de Treball del personal que tanca desprès anys de negociació

Pedreguer aprova per unanimitat la Relació de Llocs de Treball del personal que tanca desprès anys de negociació
  25/11/2022

Amb la unanimitat de tots els grups municipals, el ple de Pedreguer ha aprovat la modificació de la Relació de Llocs de Treball del personal funcionari i laboral que s'ha negociat i consensuat amb els sindicats al llarg d'aquesta legislatura.

"Des de l’equip de govern", ha manifestat l'Alcalde, i regidor de Personal, Sergi Ferrús Peris, "volem agrair la paciència manifestada per treballadors i treballadores de l’Ajuntament, per tal com el procés ha estat molt llarg, tot i que pensem que el resultat ha sigut bastant satisfactori en línies generals (ja que la pràctica totalitat de la plantilla ix millorada, excepte 3 persones a les quals s’aplicarà el complement personal transitori esmentat)”.  A més, afegeix, aquest document “compleix els objectius que des del govern es pretenien assolir: regularitzar els nous llocs de treball que s’han creat des de la darrera RLT, i la creació de nous llocs de treball". També s'ha estudiat l'impacte sobre el pressupost municipal i s'ha elaborat amb una metodologia de valoració de llocs de treball adaptada a les característiques específiques de l'Ajuntament, que permetrà la seua aplicació posterior de forma autònoma per part del propi personal municipal encarregat de l’àrea de recursos humans.

L’aplicació completa de la nova RLT vindria a significar un total d’uns 67.000 euros més al mes (cal tindre en compte que no tots els llocs es dotaran des de l’1 de gener i també es proposarà l’aplicació efectiva de la RLT en vàries anualitats, com de fet es sol fer i es va fer en l’anterior).

 

ANGEL ENRIC, NOU CRONISTA OFICIAL

 

El ple també ha considerat aprovar per unanimitat dos punts més: el nomenament d'Àngel Enric Martí i Vives com a Cronista Oficial de la Vila de Pedreguer, així com les normes reguladores del títol de Cronista Oficial. A més, s’ha recolzat una moció reclamant els habitatges de la SAREB per a ús social.

D'altra banda, Compromís i la CUP votaven a favor d'una modificació de crèdit de 211.273,45 euros, finançats amb romanent líquid de tresoreria i amb majors ingressos recaptats, per fer front a l'increment de les retribucions de tot l’any 2022 amb l’1,5 % segons acord del Consell de Ministres de 18 d’octubre de 2022. Entre les actuacions a les que van destinades la modificació figuren la reparació de l'orgue de l'Esglèsia de la Santa creu; les Escoles Esportives Municipals; treballs oficina tècnica i projectes varis, i altres, obra a l'Espai Cultural, i d’altres. Socialistes i populars van optar per l'abstenció.

Amb el vot a favor del govern i l'abstenció de la resta de grups, s'aprovava també una modificació de l’Ordenança reguladora de la Convivència Ciutadana a l’espai públic de Pedreguer, mentre que el mateix suport aconseguia un reconeixement extrajudicial de crèdits de 27.443,13 euros per fer front a despeses compromeses.

Finalment, amb el vot a favor de tots els grups, excepte l'abstenció de la CUP, va eixir endavant la proposta d’autorització de la sol·licitud de constitució d’Entitat de Gestió i Modernització de l’àrea industrial Les Galgues, i l'aprovació provisional del conveni de col·laboració entre aquesta i l'Ajuntament.

<<< Tornar a la portada