Pedreguer destinarà 97.260,92 euros per a instal·lar panells solars als edificis municipals

Pedreguer destinarà 97.260,92 euros per a instal·lar panells solars als edificis municipals
  29/09/2022

El ple de l’Ajuntament de Pedreguer ha decidit aquest dijous, amb els vots a favor de Compromís i la CUP i l'abstenció de PSOE i el PP, una modificació de crèdit per a destinar 97.260,92 euros a la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques a la Nau Multifuncional i a l’Espai Cultural. Per a aquesta iniciativa ha estat concedida una ajuda reemborsable bonificada en el seu tipus d’interès combinada amb una subvenció a fons perdut. La mateixa modificació, de 173.979,32 euros, ha servit per a aportar finançament per a la reparació i renovació de l'orgue de l'església de la Santa Creu, la restauració de la font de la Glorieta, una aportació extra de 18.000 euros a la comissió de festes 2022, l'adquisició de material tècnic per a la policia local i la millora de la seguretat del pou del Posmó.

A banda, el ple aprovava per unanimitat una proposta de declaració de situació individualitzada de minimització d’impacte territorial d’habitatge unifamiliar aïllat en sòl no urbanitzable.

També tirava avant, amb el vot a favor de Compromís i la CUP i l'abstenció de populars i socialistes, l’aprovació inicial de l’Ordenança municipal reguladora del Mercat dels Pòrxens.

Finalment, s'aprovava per urgència, atès que el proper 15 d’octubre de 2022 finalitza el contracte actual d’energia elèctrica en el marc de la Central de Contractació de la FEMP, la proposta d'adhesió de l'Ajuntament a l'acord marc de subministrament elèctric de la central de contractació de la Diputació d'Alacant, amb un tipus contractable de tarifa fixa d'origen renovable, aplicant els termes de l'Acord Marc, amb un import total de 840.419,22 euros, més 176.488,04 euros d'IVA, i termini de durada fins al 30 de setembre de 2024. Votava a favor l'equip de govern de Compromís, mentre que la CUP votava en contra i populars i socialistes s'abstenien.

<<< Tornar a la portada