Pedreguer i la Diputació llancen els bons per incentivar el comerç local

Pedreguer i la Diputació llancen els bons per incentivar el comerç local
  29/08/2022

L’Ajuntament de Pedreguer i la Unió Gremial han signat un conveni de col·laboració per tal de posar en circulació els bons que incentiven el consum al comerç local del municipi. Aquests bons al consum de la Diputació d'Alacant s'articularan mitjançant targetes moneder i garanteixen que qualsevol persona, major de 18 anys i empadronada en Pedreguer, hi puga accedir, mitjançant reserva en línia o telefònica. Un cop concertada la cita, les persones interessades podran acudir a recollir la targeta als llocs de lliurament dels bons.

L'acord es va concretar a les dependències de l’Ajuntament amb la firma per part de Sergi Ferrús Peris, alcalde del municipi, i Juan Motilla, president de la Unió Gremial. A més, acudiren a l'acte Noèlia Miralles, regidora de Comerç de Pedreguer, Rosa Júlia Fornés, Agent de Desenvolupament Local de CREAMA-Pedreguer, i Vanessa Cárdenas, vicepresidenta d'Unió Gremial. L’aportació de la Diputació per als bons al comerç serà de 58.803 euros.

Aquestes campanyes de foment del consum al comerç local s'estan duent a terme gràcies al treball conjunt dels ajuntaments i de la Diputació, i amb el suport tècnic de la Unió Gremial.

<<< Tornar a la portada