Pedreguer oferirà tallers i xerrades de prevenció contra el joc patològic

Pedreguer ofrecerá talleres y charlas de prevención contra el juego patológico
  09/02/2021

L’Ajuntament de Pedreguer, junt amb l’empresa Tacte SL, ha organitzat una sèrie de tallers de prevenció contra el joc patològic davant l’augment que han experimentat les apostes i els jocs d’atzar per tot arreu, i que s’ha convertit en un fenomen social i econòmic de gran envergadura. En la majoria dels casos, el joc simplement es reflecteix en una conducta social i recreativa que proporciona una forma d’entreteniment, però per a moltes persones, malauradament, la conducta del joc està evolucionant cap a la patologia, arribant en situacions extremes a destruir la vida familiar i laboral.

Els tallers aniran dirigits a la població més jove, i seran impartits per la professional Luisina Daives, psicòloga clínica, especialitzada en drogodependències. És a més psicòloga d'AMADEM i del centre de dia AEPA, on compta amb el suport del tractament de la UCA (Unitat de Conductes Addictives). Aquesta professional visitarà l’institut els dies 8 i 9 de febrer i desenrotllarà un total de 8 tallers de prevenció sobre la problemàtica del joc i el/la Jugador/a Patològic/a, intentant arribar a una vintena de joves en cada taller.

A més, i si la pandèmia ho permet, s’ha programat per al dia 4 de març una xerrada a la població en general on s’explicaran els tallers duts a terme a l’IES i es donaran pautes a seguir a totes aquelles famílies que ho necessiten. Aquesta xerrada està previst fer-la a la casa de la Cultura de Pedreguer on, ateses les actuals circumstàncies, l’aforament serà limitat. Per això es facilitarà un enllaç per a fer una inscripció prèvia i evitar així aglomeracions innecessàries. Per poder arribar al màxim de la població, aquesta xerrada es retransmetrà en directe a les xarxes socials de l’Ajuntament i de l’empresa organitzadora i quedarà publicada per a totes aquelles persones a qui no els vinga bé l’assistència presencial.

<<< Tornar a la portada