Pedreguer recupera l’esplendor de la festa de Sant Blai, però ajorna els bous al carrer

Pedreguer recupera l’esplendor de la festa de Sant Blai, però ajorna els bous al carrer
  26/01/2022
Es manté aquest diumenge la dansada

La festa de Sant Blai de Pedreguer rescupera bona part del programa tradicional, encara que ha ajornat per a més avant els bous al carrer que s’havien previst per a aquest cap de setmana. L’alta incidència de la Covid ha obligat a la Comissió de Sant Blai a prendre esta decissió i deixar els actes taurins previstos per a més avant, “només la pandèmia permeta”. L’únic acte que es manté del cap de setmana és la dansada de diumenge 30, prevista a les 17 hores al carrer Sant Blai.

El programa es reprendrà dimecres amb la següent programació:

DIMECRES 2 DE FEBRER

- A les 13 h.: Volteig de campanes anunciant l’inici de les festes.

- A les 19 h.: Missa Solemne de la Candelera. Acte seguit, pujada de Sant Blai a l’ermita en romeria pel carrer Ample, acompanyats per dolçaina i tabal, i per la banda de música del Centre Artístic Musical de Pedreguer.

- A les 23.30 h.: Nit de ball als Pòrxens amb el grup La Mocha.

 

DIJOUS 3 DE FEBRER. FESTA DE SANT BLAI

- A les 9 h.: Despertada de coets.

- A les 9 h.: Excursió a la Creueta de la Llagosta pel Cementeri dels Burros i la Cova de les Mamelles, organitzada pel Centre Excursionista de Pedreguer. L’eixida serà des de l’ermita.

- A les 10 h.: Tradicional Porrat durant tot el dia.

- A les 10.30 h.: Passacarrer de dolçaina i tabal.

- A les 11.30 h.: Arreplegada de la Comissio de Sant Blai des de l’Ajuntament rfins l’ermita acompanyats per la dolçaina i el tabal.

- A les 12 h.: Missa Solemne a l’ermita en honor a Sant Blai, cantada pel Cor Sant Bonaventura de Pedreguer. Desprès de la missa, es dispararà una gran traca.

- A les 17 h.: Tradicional concert de la banda de música del Centre Artístic Musical de Pedreguer, al mirador de Sant Blai.

- A les 18 h.: Baixada de Sant Blai en romeria per l’itinerari de costum, acompanyats pel Grup de Danses Pedreguer, dolçaina i tabal, i la banda de música del Centre Artístic Musical de Pedreguer. En arribar a la Plaça Major hi haurà un espectacular fi de festa pirotècnic. Dins l’església es cantaran els gojos a Sant Blai i es farà un sorteig entre els socis.

<<< Tornar a la portada