Pedreguer, seu de la II Copa President de la Diputació d’Alacant de raspall femení

Pedreguer, seu de la II Copa President de la Diputació d’Alacant de raspall femení
  20/04/2023

La Copa President de la Diputació d’Alacant de raspall femení professional tornarà a visitar el trinquet de Pedreguer, amb dues partides, una de Primera i l’altra de Segona categoria. Així doncs, divendres 21 d’abril les millors jugadores de raspall d’elit femenina visitaran la instal·lació pedreguera en una Copa que arriba a la tercera jornada, última de la fase regular, abans de la celebració de les finals el dia 1 de maig.

La vesprada de competició arrancarà a les 17.30 hores, amb la partida de Segona categoria. Ivet de Sueca i Isabel de Rafelbunyol, l’equip que s’ha mostrat com el més fort del campionat, jugaran contra Paula de Beniparrell i Claudia de l’Alqueria de la Comtessa.

A les 19.30 hores arribarà el torn de la Primera categoria. En aquest cas, serà un duel de parella contra trio. Aida de Moixent i Amparo de Moncada s’amidaran contra Ana de Beniparrell, Natalia de Navarrés i Júlia de Tavernes de la Valldigna. L’equip d’Aida i Amparo, el més regular de la competició, ja té assegurada la seua presència a la final.

A més, entre les dos partides s’ha programat una partida d’escala i corda, prevista per a les 18.30 hores, per a gaudir d’una completa jornada de pilota valenciana al trinquet de Pedreguer.

La II Copa President de la Diputació d’Alacant de raspall femení professional compta amb la participació de 8 equips distribuïts en 2 categories. Enguany, ha visitat els trinquets de Crevillent, l’Alqueria d’Asnar, Xàbia i Ondara i es completarà a Benidorm i Benissa, on es jugaran les finals.

<<< Tornar a la portada