Pego acull els Minijocs de la Marina Alta 2023 el proper cap de setmana

  • Pego acull els Minijocs de la Marina Alta 2023 el proper cap de setmana
  • Pego acull els Minijocs de la Marina Alta 2023 el proper cap de setmana
  13/05/2023

Després de quatre anys, que han allargat el termini establert de dos a causa de la pandèmia, els Mini Jocs de la Marina Alta tornen a la palestra amb una XIV edició que té a Pego com a seu principal i la novetat de la incorporació de l’esport adaptat amb la modalitat de boccia i l’activitat que desenvoluparà l’associació Condenados al Bordillo.

        Aquesta edició, organitzada per la Regidoria d’Esports de Pego amb col·laboració amb la Xarxa Esportiva de la Marina Alta, bat records al congregar a 1.350 esportistes de categoria infantil procedents de pobles com Beniarbeig, Benissa, Calp, Dénia, El Verger, Els Poblets, Gata, Jesús Pobre, La Rectoria, La Xara, Llíber, Ondara, Orba, Pedreguer, Pego, Teulada, Xábia  i Xaló. Tot aquest contingent competirà en les modalitats de atletisme, bàsquet, futbol, futbol-sala, handbol, gimnàstica rítmica, tennis, escacs, karate, BTT i hípica.

        La torxa olímpica, que recorre aquest dies els dinou municipis participants, té previst arribar a la plaça Maria Cambrils de Pego el proper dijous a les 11 del matí, per a ser portada en relleus pels alumnes de 5 i 6é de primària i els de 1 i 2 d’ESO del municipi fins a la plaça de l’Ajuntament on tindran lloc els parlaments de benvinguda que donaran per oberts els Minijocs 2023, encara que la competició en sí no s’iniciarà fins el divendres 19 per als esports d’equip. En aquesta mateixa jornada, a les 20 hores, està prevista la cerimònia inaugural.

        El calendari i horaris de les competicions de les diferents modalitats por consultar-se en la web www.macma.org/esports. 

<<< Tornar a la portada