Pego aposta per reivindicar l’infrafinançament de la Comunitat Valenciana en el 9 d’octubre

  • Pego aposta per reivindicar l’infrafinançament de la Comunitat Valenciana en el 9 d’octubre
  • Pego aposta per reivindicar l’infrafinançament de la Comunitat Valenciana en el 9 d’octubre
  09/10/2021

La festivitat del 9 d’Octubre ha estat aprofitada per l’equip de govern de Pego per a reivindicar l’infrafinançament de la Comunitat Valenciana respecte a altres territoris de la geografia nacional.

        Aquest aspecte ha estat el més destacable del parlament que ha estat llegit per la regidora de Cultura, Urbanisme i Medi Ambient, Laura Castellà, en el senzill acte commemoratiu que ha precedit a les ofrenes a l’estàtua de Jaume I.

        Així mateix el discurs ha fet pública l’aposta de l’equip de govern per la sanitat pública al afirmar que “és un be que deu mantenir-se per a sempre per tal de salvar vides i no jugar amb elles”.

A banda, la regidora ha li ha donat un aire feminista a la celebració al emmarcar l’actuació del trio femení Archi per a amenitzar l’acte dins de la commemoració del noranta aniversari de la consecució del vot femení.   

        Castellà ha fet una crida a aprofitar la diada per a defensar la diversitat i la riquesa cultural valenciana deixant de banda les diferències i enfortint els punts d’unió. “Els que representem a les institucions devem de donar exemple de que l’objectiu no deu ser la confrontació de la societat perquè mai les idees deuen convertir-se en fanatisme”.

No obstant, malgrat aquesta referència textual a la necessitat d'unitat,l’ofrena ha tornat a estar dividida un any més entre la institucional de l’Ajuntament, i les protagonitzades per separat per Compromís i PP.  
 

Subscriu-te!