Pego arranca el projecte europeu Run Deal EU de curses de muntanya a Turquia

  • Pego arranca el proyecto europeo Run Deal EU de carreras de montaña en Turquía
  • Pego arranca el proyecto europeo Run Deal EU de carreras de montaña en Turquía
  11/12/2021

Una delegació de l’Ajuntament de Pego acompanyat de tres atletes pegolins s’ha personat en el municipi turc de Maratiya per a fer-se càrrec del lideratge del projecte europeu Run Deal EU de curses de muntanya en el que participen la Universidad de Economia i Negocis de Atenes (Grècia), l’Ajuntament de Reguengos (Portugal) y l’Associaicó Sport Elcilen Dernegi (Turquía).

        La iniciativa, que ha estat finançada amb 58.000 quilòmetres de fons europeus, ha estat configurada com un projecte que complemente el Medi Ambient i l’Esport amb la mobilitat de la gent entre països dins dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de la ONU. La delegació pegolina amb el tècnic d’Esports al cap a presentat l’audiovisual promocional de la trail celebrada aquest mes de novembre per les muntanyes pegolines on s’ha barrejat la pràctica de l’esport amb el paisatgisme de l’entorn.

        En concret, segons ha explicat la regidora de Medi Ambient de Pego, Laura Castellà, el projecte permet vore com cadascun dels països integrats en el projecte gestiona l’organització de les trails amb l’objectiu de configurar un track de ruta.

        Segons ha informat Castellà aquest plantejament te previst portar-se a la pràctica en la Volta a Peu decana de la Marina Alta que Pego tornarà a acollir en el mes de maig. En eixe marc està previst donar a conèixer totes les accions mediambientals que es precís observar en matèria de control de residus i respecte al medi ambient.

 

 

 

<<< Tornar a la portada