Pego: La Generalitat destina 14.000 euros al mobiliari d'adequació de la Muntanyeta Verda

Pego: La Generalitat destina 14.000 euros al mobiliario de adecuación de la Muntanyeta Verda
  08/01/2020

El director general de Turisme, Herick Campos, ha triat l'Ajuntament de Pego per presentar el paquet d'ajudes de Turisme CV a les entitats locals de la Comunitat Valenciana.
Campos ha concretat davant l'alcalde, Enrique Moll, el regidor de Turisme i Comunicació, Ricardo Sendra i la regidora de Medi Ambient, una subvenció de 14.000 euros per al municipi per tal de finançar el mobiliari d'adequació de la talaia del parc natural de la marjal Pego-Oliva, que suposa la Muntanyeta Verda, i la senyalística. A més, ha incidit en el compromís de Turisme CV amb Pego, per, segons ha especificat "a través de les ajudes de 2020, poder establir més infraestructures turístiques en el municipi".


El regidor de Turisme s'ha congratulat tant de l'obtenció de les ajudes com del contacte fluid entre l'Ajuntament i l'organisme autonòmic per a la promoció del turisme que, segons afirma, "servirà per reimpulsar les diferents iniciatives que té previstes l'equip de govern amb vista a consolidar aquest pilar econòmic alternatiu per al municipi "

Subscriu-te!