Pego llança una campanya nadalenca de Bons Comerç amb el suport tècnic de la Unión Gremial

  • Pego lanza una campaña navideña de Bonos Comercio con el apoyo técnico de la Unió Gremial
  • Pego lanza una campaña navideña de Bonos Comercio con el apoyo técnico de la Unió Gremial
  25/11/2022

Pego ja ha posat en circulació una edició nadalenca dels Bons Comerç. Això ha sigut possible gràcies a la signatura d'un conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Pego i Unión Gremial. Fins al dia 30 d'aquest mes, les persones que vulguen adquirir el seu bo de comerç hauran d'agafar cita a través de la pàgina web bonscosumpego.es i abonar els 50 euros el dia assignat. Serà entre l'1 i el 31 de desembre la data acordada per a gastar 100 euros de la targeta.

Els comerços i empreses que vulguen formar part d'aquesta proposta promocional ho podran fer a través de la web a través de la web bonscosumpego.es o posant-se en contacte amb el departament de CREAMA-Pego o Unión Gremial. El llistat d'empreses que participaran es publicarà a partir d'este dilluns. 

Igual que aquest estiu, els bons al consum, s'articularan mitjançant targetes moneder i garanteixen que qualsevol persona, major de 18 anys i empadronada en localitat, puga accedir a ells, mitjançant reserva en línia o telefònica. Una altra possibilitat serà acudir als llocs de lliurament dels bons, d'aquesta manera se salva la bretxa digital i es garanteix que tothom puga adquirir el seu.

Aquesta campanya nadalenca de foment del consum en el comerç local, s'està duent a terme gràcies al treball de l'Ajuntament de Pego i la col·laboració de la Diputació d'Alacant. A més del suport tècnic CREAMA-Pego, Comerç Pego (Associació de Comerciants de Pego) i la Unión Gremial.

<<< Tornar a la portada