Pilota Valenciana: El Trofeu Diputació d’Alacant arranca el pròxim divendres a Dénia

PIlota Valenciana: El Trofeo Diputación de Alicante arranca el próximo viernes en Dénia
  27/06/2022
El torneig estiuenc passarà per Benissa, Xàbia i Ondara, i es tancarà amb la final a Murla

El Trofeu Diputació d’Alacant de Pilota Valenciana, el més rellevant que es disputa a la província, compleix deu anys omplint el calendari esportiu durant l’estiu, i amb protagonisme per a municipis de la comarca. De fet, el torneig arranca este pròxim divendres 1 de juliol a Dénia, i passarà també per Benissa, Xàbia i Ondara, a més de Benidorm i Petrer, per concloure a Murla el 31 de juliol.
    El format és el conegut, de huit parelles participants que començaran a competir en la ronda de quarts de final. Per a la configuració dels equips s'ha prioritzat la presència de pilotaris alacantins, encara que, perquè el cartell siga del màxim nivell, també hi jugaran unes altres primeres figures de la modalitat d'escala i corda provinents de la resta de la geografia valenciana.
    Esment especial mereix la participació de Genovés II i Félix, dos referents de la pilota valenciana que es troben en la seua última temporada com a professionals. El pilotari del Genovés penjarà els guants el pròxim 31 d’agost, mentre que el jugador de Dénia conclourà la seua exitosa trajectòria quan acabe l'any. Així les coses, el Trofeu Diputació d'Alacant serà una bona oportunitat perquè l'afició alacantina puga acomiadar-se d'ambdós.
    Genovés II i Félix, a més, participaran junts en el torneig. La resta d'equips han quedat configurats de la següent manera: Giner i Carlos; Pere Roc II i Conillet; Pablo de Sella i Tomàs II; De la Vega i Santi; Marc i Héctor; Salva Palau i Pere; Francés i Álvaro Gimeno.
    Amb el Trofeu Diputació d'Alacant també comença el període de jugar amb les galeries lliures, una manera diferent de competir de l'habitual amb la qual els pilotaris tenen més opcions per a desenvolupar el seu joc i el públic pot presenciar un espectacle diferent.
 

<<< Tornar a la portada