Pilota Valenciana: Partides professionals al trinquet d’Ondara durant juliol i agost

Pilota Valenciana: Partides professionals al trinquet d’Ondara durant juliol i agost
  19/06/2018

 

Tots els dissabtes de juliol i agost se celebraran partides professionals d’escala i corda al trinquet municipal d’Ondara, segons ha informat la Regidoria d’Esports.

        La iniciativa, segons reivindica la responsable de l’àrea, Mar Chesa, forma part de les  diverses activitats que duu a terme l'Ajuntament amb l'objectiu de promocionar l’autòcton esport, i compta amb el suport de la Fundació de Pilota Valenciana que posa els jugadors d’elit de que dispon arrel del conveni de col·laboració subscrit recentment amb Gestió Valenciana de Trinquets, SL.

        Per la seua banda, l’alcalde José Ramiro, ha incidit en la necessitat de potenciar la utilització del trinquet municipal i aconseguir més dinamisme en aquesta instal·lació esportiva  durant la temporada estival.

        Totes les partides es jugaran a les 18. 30 hores, i estaran precedides per partides prèvies d'aficionats i joves promeses a les 17.

        El calendari de partides de juliol ha quedat fixat pel dia 7 amb l’enfrontament entre Pere Roc II i Tomàs II contra Genovès II i Santi (el donatiu per l'entrada a la partida, 5 euros, es destinarà a benefici de la Residència Mare de Déu de la Soledat d'Ondara); el dia 24 amb el desafiament entre entre Genovès II i Héctor contra Ferrer, Félix i Conillet; el 21 amb Marc i Carlos contra Giner i Pere; el 27 de juliol amb Puchol II i Tomàs II contra Soro III i Félix (amb entrada gratuïta); i el 28 amb De la Vega i Raúl contra Ferrer i Javi.

Subscriu-te!