Podem al·lega contra el Pla General de Xàbia "perquè emmalalteix de criteris i objectius sobre la protecció del medi ambient"

Podemos alega contra el Plan General de Xàbia “porque adolece de criterios y objetivos sobre la protección del medio ambiente”
  07/09/2017

Exigeixen més participació ciutadana i que contemple un projecte de reutilització de l'aigua

El Cercle Podem ha presentat un extens plec d'al·legacions al Pla General Estructural que es troba en la fase d'exposició pública. Unes al·legacions que censuren en primer terme la manca de criteris i objectius que determinin la protecció del medi natural i en un grau considerable, ja que per Podem és un dels pilars fonamentals en l'estratègia de futur del municipi. "La ciutat verda no es limita a la reserva d'alguna zona, inclou una filosofia de protecció del territori que inclou dotacions, tipologia vegetal, obligacions dels propietaris, formació específica, transport, els usos, ...", assenyalen en el plec de condicions .
A més, apunten que "els nous creixements urbanístics, s'han de destinar a un altre tipus d'usos, que impliquin activitats durant tot l'any i que potenciïn la creació de llocs de treball".

<<< Tornar a la portada