Poemas y canciones para incitar a la sororidad femenina en el Día Internacional de la Mujer en Ondara

Poemas y canciones para incitar a la sororidad femenina en el Día Internacional de la Mujer en Ondara
  09/03/2023

El recital teatralitzat “Germanes de Shakespeare” ha transmès textos, poemes i cançons que van incitar a la reflexió, a la sororitat i a l’empoderament femení per a commemorar el Dia Internacional de la Dona a la Casa de la Cultura d’Ondara, organitzat des de la Regidoria d’Igualtat.

L’actriu Marina Mulet i la guitarrista Rosario Caselles

han comptat amb una nombrosa assistència de públic, al que han endinsat en un viatge a través de la història, aquesta vegada contada per dones, on van confessar com la violència de gènere en totes les seues formes ha marcat el transcurs de la vida d’aquestes il·lustres de principi a fi.

Prèviament, la sessió del cicle l’Hora del Conte, va ser especial 8M amb “Artur i Clementina”.

L’ampla agenda d’actes, que té previst continuar fins el 24 de març, aborda aquest cap de setmana el vessant esportiu de la ma de la III Volta Ciclista Fèmines – Trofeu Ajuntament d’Ondara, organitzat per la Regidoria d’Esports d’Ondara, que se celebrarà demà diumenge, amb eixida -10 hores- i meta a l’avinguda Doctor Fleming.

Els actes de commemoració del 8M continuaran amb  l’estrena del documental “Extraordinàries” com a reflex de les dones d’Ondara, del passat, del present i per al futur. La projecció està prevista a les 20 hores de divendres 17 de març a l’Auditori Municipal Valerià Gil.

A banda, l’organització ha previst també incloure el vessant de la salut de la mà del Taller de reanimació cardiopulmonar pediàtrica organitzat el 21 de març per la Junta Local AECC i impartit per l’especialista en la matèria a la Clínica San Carlos, Antonia Ivars Ferrando, a partir de les 18.30 hores.

Tancarà el programa una nova sessió del cicle de Conta Històries per adults amb “Serps, pomes i altres pecats del paradís” a càrrec de Mónica Palacios el 24 de març a les 20 hores.

Tot això a banda de la mostra pòstuma de la pintora ondarenca, Rosa Gavilà, que porta per nom “Viatjant a través de les aquarel·les”, que serà inaugurada demà divendres a la Sala d’Exposicions de la Casa de Cultura, i que romandrà oberta al públic fins el dia 31.

<<< Tornar a la portada