Portal de la Marina ofereix els partits de la Champions en tres pantalles gegants

Portal de la Marina ofrece los partidos de la Champions en tres pantallas gigantes
  07/08/2020

El Centre Comercial Portal de la Marina retransmetrà a partir de hui divendres 7 d'agost tots els partits de futbol de Champions en les seues tres pantalles gegants de la planta alta, que es troben en la zona restauració. A més, els clients del centre comercial podran viure la final de la Champions amb descomptes especials en els restaurants.

Amb la campanya Disfrutones Futbol Club, Portal de la Marina ofereix als seus clients promocions exclusives només per pertànyer al club de socis El Club dels Disfrutones: descomptes en menús, 2x1 i tot tipus d'avantatges. El primer partit s'emetrà hui vierneso, a les 21 hores, amb la volta entre el Reial Madrid i el Manchester City.

Aquesta iniciativa és una més de totes les accions que Portal de la Marina està duent a terme aquest estiu perquè els clients del centre comercial se senten tan cuidats com sempre: sortejos setmanals del Club dels Disfrutones, regal de màscares o sortejos de carros de la compra valorats en 150€. Segons ha explicat Virginia Carrasco, directora del centre comercial, “Com sempre, continuem treballant perquè els nostres clients i visitants visquen una experiència agradable en Portal de la Marina i que gaudisquen de cadascun dels plans que oferim en el centre comercial, i poder veure el futbol en pantalles gegants és alguna cosa que només oferim nosaltres”. A més apunta que “sempre mantenint les mesures higienicosanitàries necessàries perquè el client sol es preocupe de gaudir dels partits mentre menja en un dels nostres restaurants”.

<<< Tornar a la portada