Portal de la Marina rep el certificat com a espai segur davant el COVID-19 

  • Portal de la Marina recibe el certificado como espacio seguro ante el COVID-19 
  • Portal de la Marina recibe el certificado como espacio seguro ante el COVID-19 
  17/06/2020

El Centre Comercial Portal de la Marina es converteix en espai totalment segur enfront del COVID-19 després d'aconseguir el certificat de qualitat de SGS. Aquest segell reconeix les màxima garantia i efectivitat de les mesures higienicosanitàries i de desinfecció preses en les instal·lacions. 

El certificat de qualitat expedit per l'empresa SGS, és un aval extern i pioner en el sector del retail que recolza les iniciatives i treballs realitzats per Portal de la Marina per a assegurar la salut dels seus clients, empleats i proveïdors; i garanteix que el centre compleix amb les directrius marcades pel Ministeri de Sanitat per a previndre els contagis d'aquesta malaltia.

Des que es va declarar l'estat d'alarma el 16 de març, la direcció del centre comercial ha treballat perquè la seua reobertura, el passat 1 de juny, anara sota estrictes mesures d'higiene i control d'aforaments. Cal recordar alguna de les més importants que s'estan duent a terme:

- El control d'accessos i aforaments gràcies a la instal·lació d'una tecnologia específica, Shoppertrak, amb la qual se sap quantes persones exactes hi ha a l'interior del centre comercial a cada moment i permet el compliment d'aforament segons dicta la normativa vigent.

- Reforç del personal per a controlar i garantir que els visitants compleixen les mesures.

- Inhabilitació de zones comunes com les àrees de descans, terrassa i zona infantil per a evitar l'acumulació de persones en un mateix espai.

- Reducció d'algunes places del pàrquing subterrani afavorint així el manteniment de la distància entre vehicles.

- Reforç de les tasques de neteja i desinfecció, prestant especial atenció condícies, passamans d'escales mecàniques, ascensors i sala de lactància.

- Protocols especials de desinfecció mitjançant nebultizació.

- Col·locació de tòtems higienitzants amb dispensació de mitjans de protecció i higiene a empleats i visitants en punts específics del centre.

Totes aquestes mesures i informació relacionada es troba recollida en la pàgina https://www.portaldelamarina.org/medidas-covid/, un site específic que Portal de la Marina ha desenvolupat per a mantindre informats als seus clients sobre els protocols presos, normatives, recomanacions, etc.

La directora de Portal de la Marina, Virginia Carrasco, ha assenyalat que “garantim el total compliment de tota la normativa des de la reobertura del centre comercial l'1 de juny, però a més ara, i després de l'auditoria exhaustiva que hem passat, podem certificar de manera oficial que som un centre comercial totalment segur contra el COVID-19”. 

Subscriu-te!