Portal de la Marina reparteix targetes regal entre els seus clients per celebrar el 13 aniversario

Portal de la Marina reparte tarjetas regalo entre sus clientes para celebrar el 13 aniversario
  15/02/2021

El Centre Comercial Portal de la Marina i el celebra el divendres 19 i el dissabte 20 de febrer repartint centenars d'euros entre els seus clients

 

Amb el nom “El 13 de la sort”, Portal de la Marina encara de la manera més optimista el seu dècim tercer aniversari i cerca desprendre's dels lligams de les supersticions fent que, precisament gràcies a aqueix número, siga possible aconseguir diferents regals.

Només per acostar-se fins a l'estand d'aniversari situat en la planta baixa del centre comercial i formar part de l'el seu club de fidelització, el Club dels Disfrutones, els clients i visitants podran guanyar targetes regale de 20€, 50€ o 100€. A més, totes les persones que participen entraran en el sorteig d'una targeta regale de 500€ i s'emportaran un obsequi com a regal d'aniversari.

En paraules de la directora del centre, Virginia Carrasco: “Celebrar amb alegria un aniversari en aquests dies és una cosa complicada. No obstant això, en Portal de la Marina apostem sempre per veure la vida amb optimisme. Per això, en el nostre dècim tercer aniversari hem volgut dir adeu a la superstició i demostrar que fins i tot aquest número pot portar molt bona sort. Aquest aniversari els regals els fem nosaltres. Esperem repartir molts premis i molta alegria entre tots els nostres veïns de la Marina Alta”.

Subscriu-te!