Ports de Catalunya premia la labor de Gabriel Martínez a favor de la nàutica 

Ports de Catalunya premia la labor de Gabriel Martínez a favor de la náutica
  25/05/2023

El president de l'Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics. (ACPET), Albert Bertran, ha entregat la insígnia de plata a Gabriel Martínez, capità-director de Marina Dénia i president de Marines d'Espanya, entre altres entitats. Aquest reconeixement s'ha dut a terme durant la celebració de les XIX Jornades Tècniques de Ports de Catalunya, celebrades a Blanes.

Ports de Catalunya ha volgut reconéixer la labor que realitza Gabriel Martínez a favor de la nàutica i el seu esforç perquè tot el sector estiga unit i cohesionat. Martínez va dir que “aquest és un moment molt important per a mi. Abans de ser president de Marines d'Espanya sempre m'heu convidat a participar en aquestes jornades. Des de llavors us guarde gratitud i una gran admiració”. 

El capità-director de Marina Dénia va participar en la taula redona "Present i futur de la nàutica", que es va celebrar en aquestes jornades i va assegurar que "les noves tecnologies han arribat a les drassanes i la fabricació d'embarcacions, la propulsió elèctrica serà tot un repte per als ports i poder atendre les necessitats dels vaixells”. Va afirmar que “haurem de fer un esforç important, ja que la nàutica canviarà de manera significativa i nosaltres tenim l'obligació d'estar molt preparats”. En la seua intervenció, també va deixar clar que el sector nàutic no és el culpable de la degradació de la mar, ressaltant que “tots els que treballem en aquesta activitat ens preocupem de cuidar-lo i, en els nostres ports, adoptem moltes mesures per a fer sostenible l'economia amb el medi ambient”.

Gabriel Martínez també és actualment president de la mesa Portuària Consultiva de Dénia i de l'Agrupació de Ports Esportius i Turístics de la Comunitat Valenciana.

<<< Tornar a la portada