Preferent: El Dénia dorm com líder, el Jávea goleja i el Pego perd

13/04/2019

El Dénia ha guanyat al Portuarios per la mínima (0-1) i esta nit dormirà com a líder de la categoria ja que el Castellonense no juga fins demà diumenge. El Jávea ha golejat al Rafelcofer (0-5) i continua a tres punts de la promoció ja que el Pego no ha pogut donar la sorpresa i ha perdut davant el Benigànim (0-2).
El Dénia ha resolt a favor un partit on els jugadors tenien el cap en altres coses, ja que ahir divendres no van entrenar perquè encara no han cobrat gener, febrer i març. Però ells, malgrat que ni club ni el director esportiu compleixen, ells sí que ho fan i guanyen els seus partits. El gol groguet l’ha marcat Adrián Rubio al minut 70. Un gol que els ha donat el triomf i el liderat momentani.

El Jávea ha guanyat amb solvència al Rafelcofer per 0-5. Els xabiencs han estat molt superior. En la primera part ha marcat Favio al minut 14. A la segona part han arribat els altres quatre que han fet Lucas Bou, Favio, Ayoze i Michael.

El Pego ha perdut amb el Benigànim per 2-0. Els locals han marcat els gols en la primera part. Els rogets ho han intentat però no han pogut retallar diferències.