Preferent: El Dénia empata a casa mentre que Jávea i Pego perden en l’última jornada de l’any

22/12/2018

Els equips de la Marina Alta no han pogut tancar l’any amb triomf. Només el Dénia ha estat l’únic que ha puntuat, al empatar sense gols a casa davant L’Olleria. Jávea i Pego han perdut davant Muro (1-2) i Tavernes (3-2).

Els deniers no han pogut davant un rival que ha estat ordenat i que ha jugat amb un jugador menys els últims vint minuts. Malgrat no oferir un bon partit ni controlar el joc, el Dénia ha tingut varies ocasions de gol, en una d’elles Santafe ha enviat un baló al pal. L’Olleria ha pogut marcar en el minut 93 però Chiri ho ha enviat.
El debut de Juan Carlos Signes a la banqueta del Jávea s’ha saldat amb derrota. I això que els xabiencs s’han avançat al marcador al primer temps però el Muro ha capgirat el marcador en la segona part.
El Pego també ha perdut davant el Tavernes, derrota injusta ja que ha fet un bon partit. Els de la Safor manaven en el marcador per 2-0 però els rogets han aconseguit empatar a dos, amb gols d’Eric i Oller. Però la sort ha estat de part del Tavernes que al final ha marcat el tercer i s’ha fet amb la victòria.