Preferent: El Dénia goleja  al Benigànim i té al seu abast la promoció

• Preferent: El Dénia goleja  al Benigànim i té al seu abast la promoció
  13/05/2018

El Dénia ha guanyat plàcidament al Benigànim per 4-0. De la mà de Cristian Panucci, amb tres gols, els groguets han sumat tres punts vitals per a poder jugar la promoció d’ascens a Tercera Divisió. Amb esta victòria i la derrota dissabte de l’Alginet, només tendrien que sumar un punt l’última jornada davant el Benidorm per a jugar-la.
El partit s’ha ficat de cara en els primers minuts amb dos gols de falta. El primer de Luis Doménech al minut 6, i el segon de Cristian Panucci al 14. Amb el resultat de 2-0 s’ha arribat al descans.
En la segona part han arribat dos gols més. El 3-0 en el 49 en transformar Panucci un penal. I el 4-0 definitiu al 66, obra també del davanter que signava així el hat trick.

EL JÁVEA EMPATA

El Jávea va empatar dissabte amb el Tous en el seu darrer partit fora de casa. Un partit que ha acabat sense gols i que no ha tingut molta història. Els xabiers van buscar fins la fi la victòria però no la van poder aconseguir