Preferent: El Dénia perd a Gandia i es cau de la promoció

07/04/2018

Jornada negativa per a Dénia i Jávea, els dos equips de la comarca han perdut els seus partits. El Dénia davant l’UE Gandia per la mínima en un partit que ha resolt Salva al minut 89. Una derrota que fa que els groguets es queden fora de la promoció d’ascens a Tercera Divisió. Els deniers malgrat tindre major possessió de baló i tindre també bones ocasions de gol no han estat capaços de batre la porteria local. La primera part ha acabat sense gols. En la segona el Dénia ho ha intentat però els seus jugadors no han aconseguit marcar, sobre tot en la recta final de l’encontre on han buscat el gol del triomf, però quan semblava que anava a acabar el partit sense gols ha arribat la realitat pels deniers ,que han vist com Salva marcava el 1-0 i deixava sense puntuar al Dénia.
El Jávea tampoc ha pogut puntuar i ha perdut davant L’Alcúdia per 2-0. Els jugadors de Villaescusa han vist com els locals s’han avançat al marcador al minut 39 per mediació de Blas. Amb el 1-0 s’ha arribat al descans. En la segona part el Jávea ha buscat l’empat a un però els locals han aconseguit en el minut 66 per mediació de Hervás el 2-0. Els xabiencs ho han intentat fins el final però no han pogut marcar cap gol.