Preferent: El Dénia perd, el Pego empata i Jávea guanya

12/10/2018

El Dénia ha tornat a perdrer fora de casa, esta vegada davant el Castellonense (1-0). Els deniers no han merescut caure per la mínima en un partit on l’àrbitre li ha anulat un gol a Cristian Panucci als dos minuts per fora de joc. Després han tingut alguna ocasió més per a avançar-se al marcador però Guerrero no ha estat encertat en el remat. Amb empat a zero s’ha arribat al descans. En la segona part la sort ha tornat a estar de part dels locals  ja que Cristian Panucci ha enviat un baló al pal. A falta nou minuts per a la fi del partit arribat l’únic gol de l’encontre marcat per Javi Selvas després de la treta d’un córner i que li ha donat el triomf al Castellonense.

Mentre, el Pego ha jugat hui diumenge i ha empatat davant l’Olleria a 1. Aquest resultat ha situat al Pego en la posició setena de la taula i amb catorze punts està davant del Dénia, que és huité.

El Jávea és un dels equips de la Marina que millor sort està tenint en este inici de lliga, ja que va quart amb 15 punts. El Jávea ha guanyat hui al UE Gandia por 0-1. No hi cap dubte que l’equip està fent un bon paper en els últims partits.