Preferent: El Jávea goleja en una jornada en què el Dénia empata i perden Pego i Pedreguer

Preferente: El Jávea golea en una jornada en la que el Dénia empata y pierden Pego y Pedreguer
  16/02/2020

El Jávea ha estat l'únic equip de la comarca que ha guanyat, ho ha fet golejant al Llosa (4-1). El Dénia ha sumat un punt davant l'Alginet (1-1). Pego i Pedreguer han perdut els seus partits amb Carcaixent (2-0) i Portuarios (4-0), respectivament.

Els xabiencs han resolt el seu partit per golejada.  Ho han encarrilat prompte, als cinc minuts i en el 35 han marcat el segon.  A un minut del descans un gol en pròpia porta col·locava el 2-1 al marcador.  A la segona part el Jávea ha ampliat el marcador amb dos gols més.

El Dénia ha empatat amb l'Alginet en un partit en què ha tingut les seues opcions per guanyar, però a la fi no ho ha pogut fer.  Un punt bo davant un rival directe.

El Pego ha perdut amb el Carcaixent en un partit que s'ha resolt en els minuts finals.  Al minut 80 ha encaixat l'1-0, i en el 87 el 2-0 definitiu.

El Pedreguer ha caigut amb el Portuarios per golejada.  Els blavets no han pogut fer res davant un rival que ha marcat el primer gol al 43. A la segona part el seu rival anotava tres gols més.