Preferent: Jávea i Dénia guanyen i Pego i Pedreguer empaten

23/02/2020

Els quatre equips comarcals han sumat punts en esta jornada. Bé és cert que Jávea i Dénia han guanyat els seus partits mentre que Pego i Pedreguer han empatat.

El Jávea ha guanyat a L'Olleria per la mínima amb un gol d'Alvaro López en el minut 77. Amb esta victòria els xabiencs estan a només un punt de la promoció.

El Dénia ha derrotat al Carcaixent (3-1) en un partit que ha tingut que remuntar un 0-1. Dos gols de Roberto Navarro en dos minuts i un de Josep en el 90 li han donat tres punts que han fet justícia al marcador.

El Pego ha empatat un encontre en el que ha tingut que remuntar. El Portuarios guanyaba 0-2 en el minut 22, però dos gols de Borrás han servit per a que sumara un punt.

El Pedreguer també ha remuntat davant L'Alcúdia un partit que perdia al descans per 0-3, però en la segona part els blavets han aconseguit igualar a tres amb gols de Joel, Fuster i Josep, els dos últims in extremis.