Preferent: Panucci desembossa al Dénia de penal (1-0) davant el Muro

Preferente: Panucci desatasca al Dénia de penalti (1-0) ante el Muro
  24/10/2021

DÉNIA: Maxi, Lapeña, Panucci, Palacios, Nano, Pablo, Faye (Josep), Kevin (Juanito, Cheli), Carlos Ribes, Ferrán i Ramis (Renzo).

MURO: Valls (Alfonso), Mateo, Aitor, Marc, Arnau, Tete, Pirata, Migu (Alberto), Nebil, Navar i Casti.

GOL:

1-0. Minut 73. Panucci, de penal. 

INCIDÈNCIES: En el descompte es va lesionar el portera visitant que va haver de ser traslladat en ambulància. El partit va estar interromput prop de vint minuts.

El Dénia va arrancar un gran triomf davant un Muro en un partit molt travat però amb un final molt intens. Un gol de Panucci, després d'una gran arribada de Palacios que va ser derrocat dins de l'àrea, va servir per a aconseguir els tres valuosos punts quan a penes quedava un quart d'hora de partit. Però va ser un quart d'hora, més la prolongació, que va donar per a molt. Després de el punt el partit es va trencar amb dos equips llançats i que van trobar espais entre les defenses avançades. Maxi va salvar una pilota complicada en el 80, i poc després van ser expulsats dos jugadors, Lapeña pel Dénia i Tete pel Muro. La lesió del porter visitant va refredar els animos i la represa no va donar opció per a més.

En la primera part a penes passe res. Faye ho va intentar en un parell d'ocasions, però poc més a ressenyar.

 

 

 

Subscriu-te!