Preferent: El Dénia buscarà la seua segona victòria consecutiva davant l'Alginet

Preferente: El Dénia buscará su segunda victoria consecutiva ante el Alginet
  05/10/2019

El Dénia rep l'Alginet i ho fa amb la idea de sumar la seua segona victòria a la Lliga consecutiva. Tres punts que li permeten seguir estant a la zona temperada i a més li de confiança a un equip jove que té com a objectiu la permanència, però sobretot no passar dificultats per salvar-se. L'equip proposa joc, té ocasions però li falta un poc de sort per obtenir millors resultats. Aquesta li va somriure la jornada passada a l'aconseguir marcar el gol de la victòria en l'últim sospir, però li ha faltat en altres partits com contra el Jávea, Enguera i Sueca.


El partit es juga al Diego Mena Costa demà diumenge a les 18 hores. Carlos Ripoll Berenguer és l'àrbitre encarregat de dirigir-lo.

EL JÁVEA NO POT FALLAR I EL PEGO I EL PEDREGUER VOLEN SEGUIR SUMANT

El Jávea s'enfronta al cuer Llosa en un partit en què no pot fallar si no vol seguir allunyant-se dels llocs de promoció. De moment, l'equip de Juan Carlos no està obtenint els resultats esperats, i això fa que estigua a la taula empatat a punts amb Dénia i Pedreguer, equip que té com a objectiu salvar la categoria.


El Pego vol seguir invicte i per tant mantenir les diferències a la taula amb els seus perseguidors. El líder, després de cedir els seus dos primers punts la jornada passada, a casa vol mostrar-se ferm i aconseguir que els tres punts es queden al Cervantes. Per això, intentarà mantenir la mateixa línia de joc que des que va començar el campionat i espera aprofitar millor les ocasions de gol.
El Pedreguer s'avança a la jornada de dissabte el duel contra el Portuarios. Els pedregueros, que van perdre la jornada passada, volen tornar al camí de la victòria i demostrar que a casa són un equip imbatible. De fet els blavets han guanyat els dos partits que han jugat al Municipal, i volen seguir fent-ho una jornada més.

Subscriu-te!