Preferent: El Dénia comença amb triomf i el Pedreguer debuta amb derrota

• Preferente: El Dénia empieza con triunfo y el Pedreguer debuta con derrota
  02/09/2019

Sort dispar per a Dénia i Pedreguer en la primera jornada de lliga. Els deniers van guanyar al Llosa (0-3) mentre que els pedreguers van pedrer amb L'Enguera (2-1).

El Dénia va donar una molt bona imatge a Llosa de Ranes on va guanyar holgadament un partit en el que el resultat final es va quedar curt. I es que els groguets des del primer moment van ser molt superiors als locals. Van dominar i van aconseguir des de ben prompte a tindre ocasions de gol. En el minut 20 Roberto Navarro va marcar el primer i huit minuts més tard Jaume va fer el 0-2. El Dénia pràcticament havia resolt el partit però encara quedava molt de temps. Per això els groguets no va fer concessions al Llosa i va seguir controlant el partit. En el minuto 66 Jordi Aparisi va marcar el 0-3 definitiu.

El Pedreguer va debutar amb derrota davant l'Enguera en un partit que va estar marcat per l'expulsió de Borja Céspedes en el minut 61. Encara que sis minuts abans els locals es van avançar al marcador de penal. L'Enguera va aprofitar la superioritat numèrica per a fer el 2-0 en el minut 86. El Pedreguer va fer el gol de l'honor a poc de finalitzar del encontre per mediació de Joel.