Preferent: El Dénia segueix amb pas ferm mentre que el Jávea ensopega a casa i el Calpe torna a perdre

Preferente: El Dénia sigue con paso firme mientras que el Jávea tropieza en casa  y el Calpe vuelve a perder
  19/02/2018

El Dénia va tornar a ser l'únic equip de la comarca que va saldar amb un triomf la jornada vint-tres. Els deniers van vèncer a Tous en un partit en què van saber patir. El Jávea va ensopegar a casa davant l'At. Benidorm en un duel en el que va veure com el seu rival aconseguia el gol de l'empat en el temps de descompte. El Calpe segueix amb la seua ratxa negativa i davant l'Elda va tornar a collir una derrota, la quarta consecutiva.
El Dénia va sumar tres punts molt importants davant el Tous (0-2) ja no només en la carrera per jugar la promoció d'ascens a Tercera Divisió si no també en la seua lluita pel títol de lliga. Els groguets van treure profit d'una jornada en què el líder va empatar amb l'Alginet, i per tant redueix diferències amb el Atzeneta i incrementa l'avantatge sobre l'Alginet. Els groguets van vèncer al Tous en un enfrontament en el qual van aconseguir els gols en moments claus, el primer als cinc minuts de començar el partit i el segon en descompte. El Tous no li va posar les coses fàcils sobretot quan va tenir superioritat numèrica per l'expulsió de Tonet. El Dénia va saber nedar i guardar la roba i amb el gol de Renzo certificar el triomf.
El Jávea ha fet un pas enrere en les seues aspiracions a jugar la promoció. Va tornar a ensopegar a casa aquest cop davant l'At. Benidorm (2-2) i ja està a set punts d'ella. Els de Xàbia no van saber liquidar un partit que van remuntar en cinc minuts després de marxar al descans per sota en el marcador. Els visitants van fer un pas endavant i en el temps de descompte van aconseguir les taules.
El Calpe va recollir la seua quarta derrota consecutiva davant l'Elda. Els calpins es van trobar amb un gol en contra aviat i van haver d'anar a remolc des del minut 7. Ho van intentar però en el minut 67 es van trobar amb el 0-2 el que va posar molt costa amunt el partit.