Preferent: El Jávea empata mentre que Dénia, Pego i Pedreguer perden

Preferente: El Jávea empata mientras que Dénia, Pego y Pedreguer pierden
  08/03/2020

Jornada negativa per als equips comarcals, doncs en esta jornada tots han punxat. Perquè encara que el Jávea ha empatat a un amb el Sueca li han volat dos punts de casa. Dénia, Pego i Pedreguer han perdut els seus partits davant l'Alcúdia (1-2), Castellonense (0-1) i Tavernes (1-2).

El Jávea tot i sumar un punt ha fallat a casa amb el Sueca, penúltim classificat (1-1). El gol de Renzo el va neutralitzar Almazán al 73 i després va ser un voler i no poder dels xabiencs.

El Dénia va sortir a guanyar a l'Alcúdia i en el minut 12 Jaume marcava l'1-0, però deu més tard els visitants empataven i a partir d'aquí el joc local es va anar diluint i els groguets no van tenir poder de reacció.

El Pego va perdre per la mínima davant el líder en un partit que es va resoldre en el minut 80.

Més dolorosa ha estat  la derrota del Pedreguer davant el Tavernes en un partit en què ha manat en el marcador gairebé fins al final. El Tavernes ha aprofitat el llarg descompte per acabar guanyant 1-2.