Preferent: El Xàbia guanya a Cocentaina (1-2) i és líder en solitari, mentre el Pedreguer cau a Benidorm (2-1) en un trist final

Preferente: El Jávea gana en Cocentaina (1-2) y es líder en solitario, mientras el Pedreguer cae en Benidorm (2-1) en un triste final
  24/10/2021

Al Xàbia li senta bé el lideratge, ara ja en solitari després del triomf a casa del Contestà per 1-2 i aprofitant la burxada del Tavernes a La Nucia. Els de casa es van avançar en una primera meitat molt disputada, encara que Quintana va igualar abans del descans. En la segona part de nou Héctor va marcar per als de Manuel Esteban. A partir d'aqueix moment el Xàbia va saber patir per a mantindre l'avantatge fins al final, i emportar-se el premi del lideratge.

El Pedreguer va caure a casa de l'Atlètic Benidorm en un partit que va dominar en diversos trams i en el qual va meréixer més. Els primers minuts de la segona part van ser la clau. Es va avançar el Pedreguer per mediació de Kevin, però pràcticament en la siguente jugada el porter Gauchi va derrocar fora de l'àrea a un davanter local quan encarava la porteria en una acció que el col·legiat va considerar roja. Amb un menys els locals van aprofitar els espais per a remuntar la trobada, davant un Pedreguer que no es va rendir. Guardiola va eixir en l'últim tram del partit i va disposar d'un parell d'ocasions per a empatar. Al final el Pedreguer va perdre també per expulsió a Caba. Els nervis van deslligar una tangana entre el públic que va contagiar a jugadors i amb la qual va acabar la trobada.