Preferent: El Pego cedeix els seus dos primers punts en una jornada en què el només guanya el Dénia

Preferente: El Pego cede sus dos primeros puntos en una jornada en la que el sólo gana el Dénia
  29/09/2019

El Pego ha cedit els seus dos primers punts del campionat en aquesta cinquena jornada davant l'Alginet. Una jornada en què el Dénia és l'únic comarcal que ha guanyat ja que el Jávea ha empatat a casa i el Pedreguer ha perdut.

El Pego no ha pogut sumar la seua cinquena victòria consecutiva i davant l'Alginet (1-1) ha cedit els seus dos primers punts del campionat. Els rogets s'han avançat en el marcador només començar la segona part però després els locals han aconseguit l'empat. Han tingut opcions de guanyar però els ha faltat punteria.

El Jávea no ha pogut passar de l'empat a zero amb el Muro a casa. Els xabiencs no han fet un bon partit davant un Muro que ha tingut les seues opcions de guanyar. En l'últim sospir Guerrero l'ha tingut per donar-li el triomf al Jávea.

El Dénia ha sumat els tres punts davant l'Alcàsser (1-2) en un partit que s'ha resolt en el temps de descompte. Ferran Monzó ha marcat els dos gols. El primer de penal abans del descans i el segon en el 91. Un gol molt celebrat ja que l'Alcàsser havia empatat en el 87.

El Pedreguer ha perdut amb el Carcaixent per 2-0. Els blavets no han pogut amb un rival que ha acabat el partit amb dos jugadors menys tot i intentar-ho fins al final.