Preferent: El Pego continua sense cedir en una jornada en què el Pedreguer també guanya, el Dénia empata i el Jávea perd

Preferente: El Pego continúa sin ceder en una jornada en la que el Pedreguer también gana, el Denia empata y el Jávea pierde
  22/09/2019

El Pego continua de líder indiscutible. Ha sumat els dotze punts en les quatre jornades disputades.  Hui ha sumat la quarta victòria davant el Alcàsser (2-1) amb gols de Juan i Kevin, els visitants van retallar diferències de penal.

El Pedreguer comença a ser l'equip revelació del campionat i ja té set punts a la classificassió. En aquesta jornada s'ha desfet de l'Alginet, en un partit que ha guanyat per 2-0 amb gols de Joseph i Iván.

El Dénia ha empatat a dos amb el Sueca en un partit en què en tres minuts (27 i 30) havia remuntat el gol que els visitants havien marcat en el minut 3, amb els gols de Joan i Kevin.  El Sueca va posar l'empat a dos definitiu en el minut 56 després de sorprendre als groguets després del servei ràpid d'una falta.

El Jávea ha perdut el seu segon partit de lliga amb el Canals (3-2), en un partit en el qual no ha tingut opcions ja que el seu rival sempre ha anat per davant en el marcador.  Guerrero marcava l'empat a un però l'alegria durava poc perquè el Canals tres minuts després aconseguia el 2-1 i al 48 el 3-1.  El 3-2 definitiu l'ha marcat Adrián Rubio.