Preferent: Pedreguer i Jávea guanyen mentre Pego i Dénia perden

Preferente: Pedreguer y Jávea ganan mientras Pego y Dénia pierden
  06/10/2019

La jornada sisena s'ha saldat amb dues victòries i dues derrotes dels comarcals. Jávea i Pedreguer han estat els que han guanyat mentre que Pego i Dénia han perdut.

Els xabiencs es van imposar al Llosa (1-2) això sí, patint. Els tres gols es van marcar al primer temps. Guerrero va anotar el primer de penal al minut 25 i deu més tard va marcar el segon. Al tall del descans els visitants van anotar el 1-2.

El Pedreguer va vèncer al Portuarios (2-1) després de remuntar el partit amb dos gols de Borja Martínez. Es van avançar els de La Safor als tretze minuts però Borja Martínez igualava al 31 i al 51 marcava el segon que li donava el triomf al seu equip.

El Pego ha collit la primera derrota de la lliga i ho ha fet a casa davant el Carcaixent (0-1). Tot i la derrota, els rogets continuen líders. Els visitants van anotar l'únic gol del partit en el minut 68.

El Dénia també ha perdut amb l'Alginet (1-2) un partit en què va merèixer més. Els groguets es van avançar en el primer temps amb un gol de Josep. Tenien el partit controlat davant un rival que no havia creat cap ocasió de gol. Però dos regals, després d'errades d'Álvaro La Penya i de Maxi, eren aprofitats  per endur-se el partit. El Dénia després d'encaixar el 1-2 ho va intentar, va disposar d'ocasions però una altra vegada no les va aprofitar.