• Preferent: El Jávea és l'únic que guanya en una jornada en la que el Dénia empata i Pego i Pedreguer perden
  02/02/2020

El Jávea ha estat l'únic equip dels comarcals que juguen a Preferent que ha guanyat.  Ho ha fet a casa davant el Canals (2-1).  Una victòria que l'acosta a la promoció ja que amb l'empat entre Carcaixent i Tavernes els xabiencs estan a tan sols dos punts d'ella.

El Dénia no ha pogut guanyar al Sueca (1-1) en un partit en què els locals s'avançaven en el marcador al minut 76. Però els groguets ha reaccionat bé i quatre minuts més tard Jordi Aparisi anotava el gol de l'empat.

El Pego segueix una jornada més sense guanyar.  Hui ha perdut amb l'Alcásser per 2-1, i suma així la setena derrota de la temporada.

El Pedreguer afrontava el partit davant l'Alginet amb baixes importants i això li ha passat factura, ja que ha perdut per la mínima (1-0).