Preocupació pel degoteig de tancaments en el comerç i l'hostaleria de Dénia

  • Preocupación por el goteo de cierres en el comercio y la hostelería de Dénia
  • Preocupación por el goteo de cierres en el comercio y la hostelería de Dénia
  • Preocupación por el goteo de cierres en el comercio y la hostelería de Dénia
  01/08/2020

Malgrat els esforços que han fet per a mantindre a flotació els seus negocis, molts comerciants i hostalers del nucli urbà han optat pel cessament de les seues activitats. Són les conseqüències econòmiques de la pandèmia, que està deixant un constant degoteig de locals que han penjat el cartell de “liquidació per tancament”. Aquest fenomen s'està produint tant en el centre com en altres àrees comercials que en anys anteriors resultaven rendibles, com el Passeig del Saladar.

            Encara que no hi ha dades oficials, aquest periòdic ha comptabilitzat més de quinze establiments que han tancat en les últimes setmanes o el faran en breu. Aquesta onada de tancament de locals ha produït preocupació general perquè suposa un colp al teixit econòmic tradicional. Alguns dels seus propietaris es queixen que, després dels mesos de confinament en què no van poder obrir les seues portes, no han pogut recuperar-se de les pèrdues que arrosseguen i que no hi ha suficient clientela per a mantindre a flotació els negocis. I tampoc han pogut donar eixida als seus estocs, malgrat les atractives ofertes, com és el cas de Calima, una botiga d'articles de regal amb més de dues dècades d'activitat o El mercat del Saladar, que tenen previst tancar en breu.

            Ni tan sols Marqués de Campo, el carrer més apetible comercialment, s'ha deslliurat dels tancaments de locals. Tres bars han tancat des que es va iniciar la desaparició d'una coneguda franquícia de roba infantil.

<<< Tornar a la portada