22/10/2017
Liquidat en 20 minuts

ALGINET B: Bernat, Salva, Alex (Voro), Boti, Esteve, Boluda, Adri (Jesús), Rubén, Ramón, Montero (Chuso, Lubo) i Ximo.

PEGO: Alex, Robles (Joaquín), Cabe, Giménez (Morató), Fran (Borja), Frede, Bertó, Guede, Rico, Sergio (Alberto Morera) i Oller.

ÀRBITRE: Andrés Mira Ortiz. Ha amonestat amb groga als locals Adri, Rubén, Montero, Boti i Salva.

GOLS:

0-1. Minut 18. Oller.

0-2. Minut 20. Rico.

0-3. Minut 33. Guede.

0-4. Minut 35. Bertó.

0-5. Minut 80. Borja.

Al Pego li han valgut menys de 20 minuts de partit de la primera part, en el tram que es manifesta més letal, per posar un 0-4 al marcador i resoldre la papereta. Amb tota la plantilla al complet per primera vegada de la temporada -Morató s’ha reincorporat esta setmana-, el Pego s’ha reafermat com un equip sòlid en defensa i versàtil en atac. L’artilleria al complet ha mullat amb un gol cadascun.