Primera Regional: Altea 1, Gorgos 4

Primera Regional: Altea 1, Gorgos 4
  19/11/2017
Resultat enganyós

ALTEA: Miquel, Francesc, Barranquí, Cannon (Gabri), Terri, Jesús, Toni, José, Alvaro (Luis), Kevin (Hugo) i Pablo (Vicent).

GORGOS: Pedro, David Buigues (Josep), Rubén, Jaume Devesa, Lucas León, Joan Lara, Adrián Campos (Ferran), Raúl (David Molines), Ivan Carrete, Carim i José Carrete (Issam).

ÀRBITRE: Antonio Escusol. Ha amonestat els locals, Francesc, Kevin i Hugo i ha expulsat amb doble groga a Jesús. Pels visitants han vist groga Adrian Campos, Carim, Jaume Devesa, José Carrete, Rubén, Pedro i Isam.

GOLS:

0-1. Minut 56. David Buigues.

1-1. Minut 65. Terri.

1-2. Minut 85. Carim.

1-3. Minut 89. Isam.

1-4. Minut 90. Carim.

 

El resultat no reflexa la igualta que hi ha hagut dins del camp entre els dos equips. Fins i tot l’Altea ha sigut millor en la primera part i ha dominat, encara que sense massa perill. En el segon temps els gaters han anat a pel partit i han creat ocasions, mentre que l’Altea ha disposat d’alguna oportunitat en accions de baló parat. David Buigues ha tornat a marcar per avançar els rogets però prompte Terri ha posat la igualtat de nou al marcador. En els últims instants el Gorgos ha aprofitat la contra per marcar tres gols en només cinc minuts i endur-se tres punts molt importants que situen l’equip de Jaume Serra en la part còmoda de la classificació. Per l’equip de la Marina Alta han destacat Carim, Lucas i Jaume.  

<<< Tornar a la portada