Primera Regional: Bona arrancada per als equips de la Marina Alta, amb tres triomfs i una derrota

Primera Regional: Buen arranque para los equipos de la Marina Alta, con tres triunfos y una derrota
  19/09/2022

La Primera Regional, en el grup VI, arranca amb bon peu per als equips de la Marina Alta. Orba, Pego i Gorgos van véncer els seus respectius duels -els dos primers a domicili-, mentre que el Pedreguer va ser l'únic equip que es va quedar sense puntuar en aquesta primera jornada.
    Primer avís de l'Orba que va exposar tot el seu potencial ofensiu en el camp del Simat, on va obtindre un resultat de 1-3 amb remuntada inclosa i amb punts de bella factura. Es van avançar els locals en el minut 7, però abans del descans li van donar la volta al marcador amb punts de Rata i Borja Martínez. En el 56 Iván Giménez va posar la punta. Que l'Orba de Javi Signes estiga segon en la classificació després de la disputa de la primera jornada pot resultar anecdòtic, però potser no tant.
    Un altre que va a la seua és el Pego. Va bastar un únic punt de Fabricio Camacho perquè els d'Isaac s'emportaren els tres punts d'un camp complicat.
    Finalment, el Gorgos va viure una gran vesprada de futbol per a doblegar al poderós Oliva per 2-1. Souza va marcar en el minut 22 i Joan Signes va posar el 2-0 de penal en el 54. Quasi al final va retallar Nestor per als visitants, la qual cosa va donar major emoció als últims minuts.
    El Pedreguer no va poder puntuar en la seua eixida a Benifairó. Els gols van arribar en la segona meitat. Es va avançar el conjunt local amb una miqueta de Jordi en el minut 51, però Juanito va igualar pràcticament en la següent jugada. En el 74 va arribar el punt de la sentència per als locals, obra de Javier. Els locals van acabar amb un jugador menys, però van saber defensar el marcador favorable fins al final.