Primera Regional: El Campello 2, Gorgos 0

22/10/2017
Els dos gols en el 89

EL CAMPELLO: Poleto, Chema, Rober, Tuerkas (Alejandro), Melis (Gonzalo), Sergio, Yamil (Joni), Adri, Kirill, Álvaro i Mese (Clemente).

GORGOS: Pedro, Rubén, Jaume Devesa, Lucas León, Issam, Raúl, José Carrete, Eloy, Ferrán, Iván Carrete (Abdó) i David Buigues.

ÀRBITRE: Eduard Martí Amorós. Ha amonestat amb groga al local Mese i als visitants José Carrete, Eloy i Rubén.

GOLS:

1-0. Minut 89. Alejandro.

2-0. Minut 89. Adri.

El pitjor de perdre 2-0 i encaixar els gols en el minut 89 és la cara que se te queda. A més si has fet un bon joc, has dominat, has creat ocasions i has merescut guanyar el partit. Això és el que li va passar al Gorgos al camp del Campello en el partit jugat dissabte. De cap manera va poder batre la porteria local tot i fer un partit complet i disfrutar d’ocasions per marcar. I damunt a falta d’un minut més la pròrroga el conjunt local s’avança amb la treta d’una falta, per sentenciar d’immediat amb el segon gol en una contra que agafa un Gorgos llançat a l’atac a la desesperada.