Primera Regional: El Contestà amarga la festa a l'Orba i al Pego

Primera Regional: El Contestano agua la fiesta al Orba y al Pego
  30/04/2023

En realitat era un incòmode convidat a la festa. El quart classificat, el Contestà, un equip molt sòlid i de molta qualitat en les seues files, que s'agarrava a les últimes opcions d'ascens de categoria precisament a Orba, el tercer classificat, i quatre punts per damunt. Per si de cas hi havia celebració preparada amb màxima discreció, tant a Orba com en el Cervantes de Pego, on el rival, el Rafelcofer, no va comparéixer.
    A Orba les espasa estava en tot l'alt i es presumia molta disputa. Un mà a mà entre el tercer i el quart que va poder liquidar la lliga, en cas de triomf local. L'Orba li les prometia molt feliços amb un gran punt d'Alioune en la primera acció del partit. Però el Contestà es va anar a poc a poc assentant en el partit i imposant el seu joc de possessió i atac posicionat. L'ariet Joshua va igualar abans del descans i va posar per davant al seu equip en el minut 63 de partit. L'escenari es complicava per a l'Orba fins que Rodri va igualar després d'un llançament de servei de cantonada en el 71.
    L'empat s'interpretava com un gran resultat en la Marjal. En els últims compassos el Contestà el va intentar una vegada i una altra sense renunciar a res, mentre l'Orba es defensava amb la seua habitual ordre. No obstant això, en un acció encertada, Víctor Alzina va rebre una passada filtrada en la frontal de l'àrea que no va dubtar a convertir en gol en el minut 94 de partit. 
    Una maçada per a l'Orba, i un altre per al Pego, als quals li hagueren valgut l'empat per a sentenciar l'ascens de categoria. En qualsevol cas, al Pego, si se li concedeix els tres punts del partit d'aquesta jornada, li bastaria a penes un punt per a aconseguir l'ascens matemàtic. I a l'Orba li queden tres rivals de la zona mig-baixa per a resoldre la papereta, però sense tot just marge d'error. L'emoció en la lluita per l'ascens està garantida en aquestes tres últimes jornades.

<<< Tornar a la portada